Павлин Николов: Честито завръщане в елита на всички спартаклии

След като Спартак Варна се завърна в елита, неговият собственик Павлин Николов обяви, че пуска свободен вход за следващия домакинския мач с Литекс на 11 май (събота) от 18 часа на стадион „Спартак“.

“Нормално беше да взема подобно решение, тъй като и през този сезон нашите верни фенове показаха защо са най-добрата публика. Честитя им завръщането в елита, честитя и на треньорите, спортно-техническия щаб и футболистите, които си свършиха по най-добрия начин работата“, заяви Николов.

„Последната загуба в Балчик я отдаваме на пренавитост и надменно отношение, но пък съм сигурен, че ще си извлечем поуки от нея. Иначе не трябва да изпадаме в еуфория след постигнатото, тъй като предвид историята и традициите на Спартак неговото място е в групата на майсторите и искам да покажем другия сезон, че заслужаваме да сме там“, добави строителният предприемач.

Междувременно Росен Кирилов даде два почивни дни на играчите и ще ги събере за тренировка в понеделник в 18 часа на стадион „Локомотив“.

Днес пък спартаклиийската общност почита паметта на иконата на клуба Живко Господинов. Незабравимият артист на терена си отиде от този свят едва на 57 години на 4 май 2015-а, покосен от коварна болест.

– vsport.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *