Спартак Варна стартира зимна подготовка с 23 играчи, без нови

Отборът на Спартак Варна стартира зимната си подготовка тази вечер. Точно в 19:18 часа треньорът Васил Петров изведе „соколите“ за първо занимание на стадион „Спартак“.

В него се включиха 23 футболисти, от които четирима вратари – Георги Георгиев, Никола Виденов, Стефан Петков и Денислав Жеков, които ще се готвят с новия наставник Витомир Вутов.

Един от основните играчи на варненци – Ромеш Ивей ще се присъедини към тима от утре.

Ето контролите на Спартак Варна през зимната подготовка:

На 13 януари Васил Петров ще изведе своите в първа проверка срещу Фратрия. При лоши атмосферни условия и невъзможност за двубой на естествен терен, проверката ще се изиграе от дублиращия отбор.

На 20.01 соколите срещат Дунав Русе в Албена. От 21.01 започва лагерът в Анталия, а на 24.01. е контролата срещу руския Ротор Волгоград. За 27.01 е предвидена срещата с Навбахор, а за 31.01 с Женис.

На 03.02. Спартак излиза срещу друг руски тим ФК Оренбург, а след завръщането у нас последната проверка на 10.02, седмица преди подновяването на шампионата е контролата с Черноморец Балчик.

Преди последната контрола на 10 февруари с Черноморец Балчик, спартаклии ще представят официално отбора си за пролетния полусезон във Втора лига.

Сезонът във Втора лига се подновява на 17 февруари, като в 21-ия кръг Спартак приема Черноморец (Бургас). Соколите са втори в класирането, на 5 точки от върха.

– vsport.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *