Вальо Илиев: Искам Спартак да играе красиво и да печели

Треньорът на Спартак Валентин Илиев призна, че начинът, по който тренират играчите го прави оптимист, че могат да изпълнят високата цел през новия сезон във Втора лига.

Ето какво заяви Илиев:

„Имаме много нови футболисти и правим нов отбор, но и аз самия съм изненадан, че нещата се развиват с една идея по-бързо. Момчетата правят всичко възможно, за да се сработи по-бързо състава и аз вярвам, че ще се справим. Искам във всеки мач футболистите да оставят сърчицето си на терена за Спартак. Зная, че резултатите са най-важни, но искам да стигнем един етап по време на сезона, когато ще играем красиво и ще печелим. Моите уважения към другите отбори, но целта ми е Спартак да диктува нещата на терена с топка и без топка.

Напрежение винаги ще има, но е важно как ще отговорим на напрежението и затова ще изискваме много от играчите от психологическа гледна точка. Знам, че по време на сезона ще имаме и спадове, но е важно как ще работим и ще ги преодоляваме.

Не искам хора, които не могат да работят под високо напрежение и да носят отговорност, но се радвам, че при нас няма такива. Не съм притеснен, че отборът ни още не е обигран, защото начинът, по който се подготвят играчите, ме радва. Имам също страхотна подкрепа от страна на ръководството и на феновете.“


Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *