Треньорът на „соколите“ е наясно със състава

Въпреки че ще влязат в новото първенство с изцяло нов състав и само с три изиграни контроли, всички от Спартак горят от амбиция да дават най-доброто от себе си, отборът да израства от мач на мач и да печели.

Предвид високите цели, е важно „соколите“ не само да започнат с победа във втория ешелон, но и да продължат да трупат точки и да убеждават с продукциите си на терена, че искат и могат да се завърнат при майсторите.

Предвид изпълнителите и схемата на игра, която Валентин Илиев използва в летните проверки, може да се предположи, че той ще заложи на схема с трима бранители на старта срещу ЦСКА 1948 II. Най-вероятно и стартовия състав за първата среща, която е домакинска, в общи линии е ясен, макар че за два поста наставникът има колебания.

Дилемите пред Илиев са кой да пусне като ляв халф-бек – Велислав Боев или Виктор Митев, и дали Преслав Петров или Георги Мариянов да бъде ляв централен защитник.

Останалите титуляри ще са вратарят Георги Георгиев, централните братнигели Ангел Грънчов и Александър Цветков, десният халф-бек Борислав Вукадинов, разиграващите полузащитници Даниел Начев и Румен Руменов, вънншните халфове Ивей Ромееш и Евгений Илиев и водача на атаката Ахмед Ахмедов.

На изискването от БФС през първото полувреме задължително да играят поне двама играчи, родени през 2002 година и по-малки, отговарят Велислав Боев, Даниел Начев и Евгений Илиев.

– nostrabet.com

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *