Енгибар Енгибаров: Вярвам в Спартак

Спортният директор на Спартак Енгибар Енгибаров изрази задоволство от жребия на тима във Втора лига и факта, че тимът започва първенството с домакинство срещу ЦСКА 1948 II.  „Въпреки общото мнение, за мен жребият е добър, заяви Енгибаров пред клубния сайт. – Уважение и респект към победителя в предното първенство ЦСКА 1948 II, но аз съм спокоен.“

„Спокоен, защото имаме много добър треньор – Валентин Илиев и неговия щаб, и най-важното отлична комуникация между треньор, спортен директор и ръководство.

На лагера виждам настроение, пределна концентрация и мотивация за успех. Да, всички сме наясно, че трудно се изгражда отбор за един месец и започваме срещу най-силния отбор в групата. Но, ако спечелим срещу такъв съперник, ще имаме не само три точки, но съвсем друг дух и манталитет. Ще бъдем с едни гърди пред останалите“, допълни Енги.

„От този мач не само няма какво да губим, а и може да спечелим повече от противника. И смятам, че имаме предимство, тъй като играем на нашия стадион, и да не забравяме нашия толкова силен 12-и играч – нашата невероятната ни публика, която вярвам, както винаги ще ни даде 100- процентова подкрепа“, каза още Енгибар Енгибаров.

Програмата по кръгове: bulgarian-football.com

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *