Павлин Николов към играчите: За малко сме в Б група

Шефът на Спартак Павлин Николов дойде на първата тренировка на отбора тази вечер на стадион „Спартак“.

Той разговаря за кратко с играчите пред съблекалнята и им каза: „Момчета, пожелавам Ви да бъдете здрави и да нямате контузии, а що се отнася до целта, тя е ясна – за малко сме в „Б“ група.“

Малко след това 18 футболисти, новият треньор Валентин Илиев и неговите помощници Любен Любенов, Михаил Цоков, Христо Николов и Ангел Павлов прекосиха целия терен и отидоха да поздравят над 100 ултраси на Спартак, които аплодираха бурно своите любимци. Феновете запалиха факли, скандираха името на Павлин Николов и пяха познати песни, които започваха с „Винаги верни“ и „Соколи, юнаци“.

Дойде и мига, в който играчи, треньори, Павлин Николов, Тодор Стойков и Енгибар Енгибаров се наредиха в централния кръг на терена и отец Дончо отслужи водосвет за здраве, късмет и успехи.

В първото занимание участваха Пламен Димов, Александър Цветков, Виктор Митев, Даниел Начев, Румен Руменов, Божидар Васев, Никола Борисов, Андриан Димитров, новите попълнения Велислав Боев, Преслав Петров, Борислав Вакадинов и Георги Мариянов и юношите Стефан Петков, Денислав Жеков, Стефан Стефанов, Любослав Маринов, Даниел Халачев и Светослав Николов. Липсваше само Ивеш Ромеей, който е получил по-дълга почивка.

Наставникът Валентин Илиев обяви, че преговарят с още футболисти, тъй като държат да се подсилят на всички позиции. За новия сезон Илиев иска да работи с група от 24 футболисти. „Желанието ми е всички футболисти да са отдадени на 100 процента на Спартак и да му помагат да изпълнява целите си“, каза Илиев.

Източник: https://nostrabet.com/novini/shefyt-na-spartak-kym-igrachite-za-malko-sme-v-b-grupa/?fbclid=IwAR2u4QFGHa8h3qSIkjRfS3GfpnKz7FavD-D6UloPuR4giTQj9S4iuCk89OI

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *