Павлин Николов: Извинявам се на всички спартаклии

Шефът на Спартак Павлин Николов се извини на всички спартаклии, че отборът е изпаднал от елита и обяви двете конкретни цели за следващия сезон.

„Първо искам да се извиня на всички, които обичат Спартак, че изпаднахме от елитната група. Ние обаче играхме честно – не купувахме и не продавахме мачове. За последната среща в Благоевград също беше обещана премия на играчите. По този път ще вървим и занапред“, каза Николов.

Последният допълни, че първата им цел е да се завърнат в групата на майсторите през май 2024 г., а втората – дублиращият отбор на клуба да влезе още следващия сезон във Втора лига.

„Относно избора на треньор имахме шест варианта. Няма да скрия, че съм се допитвал и до Херо. Той каза, че Валентин Илиев е най-подходящия за поста и впоследствие аз също се уверих, че това е нашият човек. Този, който може да изпълни целите ни, и вярвам, че ще го направи“, допълни Николов.

Той уточни, че с най-голяма заслуга обаче за привличането на Илиев, са изпълнителният директор Тодор Стойков, и спортният директор Енгибар Енгибаров, които са водили преговорите.

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *