Божидар Васев: Не ни отписвайте толкова бързо

Божидар Васев имаше нещастието да получи сериозна контузия – скъсано ахилесово сухожилие, по време на тренировка преди мача с Берое, заради която ще пропусне всички останали срещи на Спартак (Варна) до края на сезона. Пред Sportal.bg опитният офанзивен полузащитник говори за възстановяването си и за битката за оцеляване на варненския тим.

„Операцията бе извършена успешно преди два дни и в момента тече вторият етап от възстановяването. Надявам след всеки изминал ден нещата да се подобряват. Известно време кракът ми ще бъде обездвижен с ортопедичен ботуш, а след това период на рехабилитация и ако всичко е нормално, стъпка по стъпка се надявам да започна леки тренировки.

Приех, колкото и неприятно да е, мисълта, че ще отсъствам 3-4 месеца. И тук е мястото да благодаря на клуба, съотборници и на тези наши чудесни привърженици, оказали ми страхотна морална подкрепа. Това няма как да не ме мотивира да работя упорито, за да ускорят процеса на по бързо завръщане към терена. Много е неприятно, никой не е застрахован от контузия, а се надявах до края да помогна да останем в групата.

И понеже стана въпрос за моя отбор, трябва да кажа на всички, които вече са ни отписали, да не го правят. Да, пропуснахме шансове, но силно се надявам, че ще се измъкнем, защото отборът разполага с потенциал да остане в efbet Лига, а и надеждата умира винаги последна. Има още десетина срещи, в които може да се случи всичко“, завърши емоционално Божидар Васев.

– sportal.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *