Анатоли Нанков: Времето ще работи за силен Спартак Варна

Бившият футболист на Спартак Варна Анатоли Нанков е убеден, че от мач на мач отборът ще израства и ще изпълни пролетната си цел.

„Спартак надигра Хебър, но футболът е игра на голове и един гол не достигна на варненци да вземат трите точки, които са заслужени. От една страна Димитър Димитров е прав да недоволства, че неговите играчи не успяха да вкарат нито едно от положенията, които създадоха, но от друга отборът показва добра игра във втори пореден мач напролет, което дава поводи за оптимизъм“, каза за Nostrabet Нанков.

„Спартак гради нов отбор и му трябва време, но след като си е подредил къщичката, аз вярвам, че времето ще работи за един силен Спартак. Мисля, че „соколите“ превъзхождат другите четири отбора пред тях и имат сериозни шансове да се спасят. За да се случи обаче, те трябва да започнат побеждават, което очаквам да стане факт“, допълни Нанков.

„В събота победата над Ботев Враца е задължителна, после във Варна ще гостуват и други от последната шестица, като Берое и Септември. Спартак, естествено, няма да разчита само на точки на свой терен, и с този отбор, с който разполага, смятам, че е способен да печели и навън“, завърши Анатоли Нанков.

Източник: https://nostrabet.com/novini/anatoli-nankov-vremeto-shte-raboti-za-silen-spartak/?fbclid=IwAR0rBjBV5qaipyHeTU2EnYO5-j15QN8AcsFVIghTVMYeqE1zAoeWCBi-u2k

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *