Херо: Показахме добри неща срещу Лудогорец

Димитър Димитров остана доволен от показаното от своите футболисти, въпреки поражението на Спартак с 1:2 от Лудогорец при рестарта на efbet Лига.

„Съгласен съм, че играхме добре, но резултатът е лош. Създадохме много положения, а до 15-ата имахме 3 100%-ови положения. Лудогорец има много бърз преход от защита в атака и класата им оказа влияние. След втория гол имаше падане на настроението при нашите играчи. След като вкарахме, позитивизмът се завърна, ударихме и греда. Имахме шанс да изравним и нямаше да е реалистично да завършим 2:2, но това е футболът“.

„Не трябва да допускаме такива наивни грешки, при които станаха головете. Трябва да имаме по-голяма увереност пред гола, защото ако бяхме повели, мачът можеше да се развие по друг начин. Това са нещата, на които трябва да обърнем внимание. Трудно е да намерим играчи за нашите условия. Трябва да работим повече и да сме концентрирани да не допускаме грешки“, продължи пред Диема Спорт Херо.

„Това е програмата и жребият, който ни се падна. За мен не достигна времето, тъй като пълният състав се събра през тази седмица. В градивен план създаваме положения срещу класен отбор срещу Лудогорец. Времето наистина е много малко, а сега ни предстои дерби мач срещу Хебър. Трябва да направим всичко възможно да стиковаме нещата бързо и да бъдем добър отбор“, завърши Димитров, пише gong.bg.

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *