Киселичков: Оптимист съм, че Спартак (Варна) ще оцелее!

„Нашият екип има тежката задача да спаси Спартак (Варна). И тримата сме амбицирани да изпълним тази цел. Оптимист съм. Успяхме да вземем добри футболисти, започва да става сработването в отбора. Димитър Димитров е един от най-добрите български треньори. През есента направихме не лоши мачове и спечелихме не малко точки с потенциала, с който разполагахме. Съхранихме надеждата за спасение. Нещата не могат да станат с магическа пръчка, лека-полека започваме да напредваме. Ще бъде битка до края.

Варненското дерби ли? Няма как да разберете, но настръхнах в момента. Запомнящо се дерби от всяка гледна точка, невероятна подкрепа на нашия стадион, невероятна подкрепа от нашите фенове, които бяха безупречни. Жалко само, че не успяхме да спечелим. Да, може да го направим на „Тича“, за това нещо ще се борим. Страхотно дерби беше!

Дали някога ще се върна някъде като старши треньор, времето ще покаже. Краткосрочната цел е Спартак (Варна), за който даваме мило и драго, да успее да оцелее“, заяви Тодор Киселичков.

– sportal.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *