Спартак Варна има богатство, което другите нямат

Хубави неща се случват през зимната пауза в Спартак Варна.

Треньорското кормило на отбора вече върти доказано име в треньорския занаят, какъвто безспорно е Димитър Димитров-Херо.

Съставът пък се подменя тотално, благодарение на финансовата мощ на единия съсобственик Павлин Николов, привличат се нови попълнения, като техния брой ще надвиши цял един тим.

Важно е обаче да се знае, че се пазарува с една единствена цел – да се вдигне отборната класа и да се повиши вътрешната конкуренция, така че Херо да разполага с две и повече опции на всеки пост. Новите са предварително проучени и дават гаранция, че ще свършат работа, като остава само по време на контролите в Турция до голяма степен да се сработят помежду си, макар че заздравяването на синхрона между отделните линии ще продължи и в движение и в първите двубои от пролетния полусезон, тъй като нов отбор не се гради за месец.

Логично обаче настроението на всички симпатизанти на „соколите“ е приповдигнатно и никой не се съмнява, че Спартак ще се спаси, след като се работи правилно.

Като цяло обаче, освен спортно-техническите достойнства, с които Спартак ще води битките на терена, той ще има и друг основен коз и голямо предимство пред своите конкуренти. Това е публиката на Спартак. Публика, която е пример за подражание и е богатство за клуба. Публика, която е уникална, предана и вечна. И такава, каквато тези пет тима преди него в класирането и които напролет се явяват негови конкуренти, нямат. Феновете на Спартак бяха неговият 12-и играч след кошмарното начало при майсторите. Те не спряха да вярват и да подкрепят своите любимци на всеки стадион и така ще бъде и занапред. Тези темпераментни и верни привърженици заслужават Спартак да го бъде и да го гледат в елита.

Източник: https://nostrabet.com/novini/spartak-varna-ima-bogatstvo-koeto-drugite-nqmat/?fbclid=IwAR3umr_4v67Prxc6xKu1Nu1pUu7eoEs5OuBXuBXEBWxV5VNAf3KQ141Tki4

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *