Спартак очаква Акт 16 от общината за осветлението на стадиона

Съсобственикът на Спартак Павлин Николов посочи основен проблем за клуба, който не е разрешен, но в случая нещата не зависят от тях. Той призна, че за да не играе тимът на електрическо осветление до този момент, причината е в неиздаден все още Акт 16 за осветлението от страна на община Варна.

„От август месец електрическото осветление на клубния ни стадион е сертифицирано от БФС и отговаря на всички условия. Ние като клуб сме си свършили работата във всяко едно отношение. Аз дори в 9 ч. сутринта съм идвал на стадиона, за да следя как вървят изкопните работи, защото исках да се справим в срок. Какво излезе обаче – ние сме изрядни, но поради друга причина и неща, които не зависят от нас, Спартак все още не може да играе официални мачове на осветление“, каза Николов.

„Истината е, че през есента благодарение на наши лични контакти и проявено разбиране от страна на БФС и Борислав Михайлов на Спартак беше позволено да играе у дома без осветление. Този компромис обаче приключи. Сега проблемът е много сериозен, тъй като виждам, че нищо не се прави по въпроса или бавно се напредва, а до началото на пролетния сезон не остава много време. Дано не стане така, че Спартак да не играе у дома без да има вина и да ни провалят всичките усилия“, добави строителният предприемач.

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *