Красимир Кузманов: Дано това, което шансът ни отне срещу Славия, да ни го върне на „Герена“! Ще бързаме бавно

Изпълнителният директор на Спартак Варна Красимир Кузманов изрази надежда, че това, което късметът отне на тима при загубата с 0:1 от Славия на старта, ще го върне при гостуването на Левски. Мачът на „Герена“ е в събота от 21:00 часа.

„Най-важното нещо бе, че играхме срещу Славия на нашия си стадион, че бе пълнен, че се завърнахме в елита след 13 години. От това печели както футболът, така и привържениците. Като за първи мач имаше притеснение у момчетата, но се надяваме, че ни чакат по-добри времена, ще покажем по-добра игра. Но всяко нещо с времето си, ще бързаме бавно – мач за мач. Имаме много нови футболисти, нужно е време за сработка и обиграване. Вярваме, че нещата ще се получат. И треньорът ни е млад, но едно е елитът, а съвсем друго Втора и Трета лига. Реалността е различна и се сблъскваме постоянно с нея“, сподели шефът на соколите пред „Тема Спорт“.

„Не си правим илюзии, че ще е лесно. Сега ни чака друго сериозно изпитание – гостуване на Левски. Но като си новак в групата, няма леко за теб, ще е предизвикателство. Но на терена сме 11 срещу 11. Топка е, всичко е и до късмет. Дано това, което шансът ни отне срещу Славия, да ни го върне на „Герена“. Надявам се този път да ни покрие, топка е“, добави Кузманов.

„Селекцията още не е завършила. Очакваме развитие около проблема с документите на Ивей от Етър и бразилеца Моура. Чакаме миграцията. Търсим още футболисти, има време. Трансферният прозорец е чак до септември. Треньорът иска още едно-две попълнения. Той си ги гледа и търси. Няма да бързаме“, каза още изпълнителният директор на Спартак Варна.

„На този етап клубът е финансово обезпечен и притеснения от тази гледна точка няма никакви. Лека-полека резултатите ще дойдат. Първи кръг е, не правим драми от една загуба. Важното е, че се завърнахме в елита и стадионът беше пълен“, завърши Красимир Кузманов.

Феновете на соколите организират пътуване до София за визитата на Левски.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.