Спартак, продължавай нагоре и в елита

Всички симпатизанти на Спартак са в еуфория, тъй като тази вечер техният любим тим отново ще играе в групата на майсторите след пауза от 13 години.

През това време се наложи поколения спартаклии да преминат през страдания и унижения, но те не спираха да вярват, че ще наастъпят по-добри времена и в крайна сметка се случи неизбежното – Спартак отново е там, където е неговото място.

Нещо повече. „Соколите“ са по-единни и по-задружни от всякога, и футболистите са решени на всичко, за да отстояват доброто име на клуба и традиците му с изявите си на терена.

Под ръководството на амбициозния специалист Васил Петров, с опитни изпълнители, жадни за слава перспективни играчи и ексцентрични чужденци с качества, Спартак има сили и възможности да отговори на огромното предизивикателство да се утвърди в елита.

Отборът ще разполага и с голям коз в битките, тъй като навсякъде ще чувства безрезервната и мощна подкрепа на своите многобройни и предани фенове, което ще му помага да преодолява и сложни моменти в срещите.

Само след броени часове елитното футболно приключение на Спартак започва и очакванията са тимът да показва грамотен футбол, да се противопоставя успешно на своите съперници и да продължава по правилния път, по който е поел и който му отива. А той е само един – напред и нагоре!

– Недко Петров / петел.бг

 

Ясна е групата на Спартак за мача със Славия. Двубоят във Варна е днес,  понеделник (11.07.) от 18:30ч. на стадион „Спартак“.

Старши треньорът Васил Петров определи следната група за мача:

Иван Дичевски, Християн Христов, Проспър Менди, Генади Луго, Велислав Боев, Илкер Будинов, Ибрям Ибрям, Никола Борисов, Сами Ел Анаби, Руслан Черненко, Янчо Андреев, Цветан Илиев, Даниел Начев, Божидар Васев, Леандро Мартис, Виктор Митев, Георги Бабалиев, Мехмед Сабри.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *