„Трибуна Соколъ“ – наследникът на Синдикат 12

Скъпи соколи!
Искаме да ви съобщим, че отваряме нова страница със завръщането на нашия любим отбор в най-високото ниво на професионалния футбол в България! Обявяваме обединение на всички активни фракции в сдружение – “Трибуна Соколъ”. Тази организация ще се грижи за развитието на синьо-бялата идея, затвърждаването на позициите ни в целия град сред млади и стари, както и налагането на ултра културата сред масовия фен на Спартак Варна.
„Трибуна Соколъ“ ще бъде символ на едно ново начало в синьо-бялата ултра история. Точно по тази причина позиционирането на организираните фенове ще бъде на ново място, а именно трибуната зад вратата от към бул.Васил Левски в нашия дом – стадион Спартак. Трибуната ще е отворена за всеки един фен, който е готов активно и безусловно да подкрепя нашия отбор и да спазва елементарен общоприет правилник за вътрешен ред, който ще бъде поставен в близост до самите входове на трибуната!
Очаквайте много скоро специални членски карти именно за тази трибуна, а и макар да е рано да издаваме – подготвяме нов фен магазин изцяло с наши артикули, дизайни и лога, печалбата от които ще бъде инвестирана в развитието на организацията. Следете ни за още любопитни подробности съвсем скоро!
Нека се върнем малко назад във времето:
Преди години беше създадено обединението “Синдикат 12” ,поради определени обстоятелства и то изпълни своята мисия. То се превърна в символ на жестоката борба на феновете с всички несправедливости, които сполетяха клуба през последните 15 години. Благодарение на тези усилия в момента клубът съществува! Именно тази борба спря затриването на Спартак от футболната карта! Тук даваме да се разбере, че символично прекратяваме дейноста на това сдружение и се надяваме, че за безкрайни времена това знаме ще почива. НО все пак държим да отбележим – този символ на борба – “Синдикат 12” остава такъв и ако възникнат подобни обстоятелства, при нужда, отново ще бъде използван.
СПАРТАК ВАРНА -ТОВА СМЕ НИЕ, СПАРТАК ВАРНА – ТОВА СИ ТИ!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *