Спартак Варна представя отбора в събота на „Коритото“

Отборът на Спартак Варна приема втория тим на клуба в последната си контрола от лятната подготовка. Спарингът ще е на стадион „Спартак“ от 18,30 часа на 2 юли, събота. Преди срещата ще спартаклии ще представят отбора за новия сезон в efbet Лига пред феновете.

До момента „соколите“ водени от Васил Петров изиграха 4 проверки, в които записаха две загуби – от ЦСКА 1948 (0:5) и Ботев Враца (0:3), една победа над Славия (2:1) и равенство с Пирин (0:0).

До момента новите попълнения в състава на варненци са Емануел Леоне Моура, Сами ел Анаби, Проспър Менди, Християн Христов, Лиандро Мартис, Ромеш Ивей, Божидар Васев, Руслан Черненко, Тихомир Димитров и Илкер Будинов.

– vsport.bg

Спартак (Варна) ще се радва скоро на обновен дом

Представителният тим на Спартак (Варна) се завърна в елита на родния футбол след 13 години лутане в миманса. Вторият отбор на клуба дебютира повече от успешно в мъжкия футбол. Много скоро, „соколите“ ще имат нов повод за радост и гордост. Базата им ще е изцяло обновена. Става въпрос за спортен комплекс „Локомотив“. До 10 дни ще е готов първия терен с изкуствена настилка. Седмица по-късно ще бъде завършен и още един такъв. Вчера пък бяха посети семена на естествения терен. Очаква се след около месец и половина и той да е готов за ползване. С финализирането на тази инициатива, Спартак ще разполага с нова модерна база. Тя ще позволи нормално провеждане на тренировъчен процес на всички отбори в клуба.

– sportal.bg

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *