Летни трансферни слухове около ФКСВ

МИНЬОР И СПАРТАК (ВАРНА) СЕ РАЗБРАХА ЗА ТРАНСФЕРА НА БОЖИДАР ВАСЕВ

Голмайсторът на Миньор Перник през миналия сезон Божидар Васев ще продължи кариерата си в Спартак Варна. Ръководствата на двата клуба постигнаха споразумение по трансфера, като жълто-черните проявяват разбиране към желанието на играча да подсили тима, който през следващата кампания ще е част от елита.
“Благодарим на Божидар за себераздаването и професионализма, които прояви с екипа на Миньор. Пожелаваме му здраве и бъдещи успехи”, заяви изпълнителният директор на жълто-черните Велизар Димитров.

– minyor-pernik.bg

 

Ромеш Ивей си тръгна от “Етър”, отива в “Спартак” (Вн)!

Един от най-успешните футболисти на “Етър” – панамският халф Ромеш Ивей, си тръгна от отбора. Великотърновският клуб обяви в официалния си сайт, че неговият панамски клуб „Индепендиенте“ е прекратил договора, с който Ивей бе под наем при „виолетовите“. А договорът официално бе до края на календарната 2022 година.

Ромеш Ивей игра за “болярите” от началото на 2021 г. досега, като записа доста успешни мачове с виолетовия екип за година и половина. „Етър“ благодари на Ромеш за себераздаването в мачовете на тима и му пожелава успехи и в кариерата му занапред. По информация на “Велико Търново спорт” Ивей ще продължи кариерата си в новия член на елита “Спартак” (Варна).

– sport-vt.com

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.