Честито, Спартак! Не спирай дотук!

Марката Спартак се завърна в елитното футболно семейство след 13 години чакане, сложни моменти и периоди, през които трябваше да преминат поколения спартаклии. Сега обаче всичко това остава история, а още по-сладко е, че „соколите“ не само се завърнаха там, където им е мястото, но и го постигнаха по категоричен начин. Постигнаха го единствено с футболни достойнства и в нито един момент не позволиха на своите опоненти да си помислят, че могат да ги спрат.

На терена Спартак доминираше, плетеше вълшебни комбинации и вкарваше голове за учебник. Когато се налагаше, проявяваше и характер, за да стигне до пълния обрат. Спартак побеждаваше и показваше, че е зависим само от себе си и своите резултати. В крайна сметка никой не можа да му опонира, нито пък да разгадае тази спартаковска магия.

Прекрасно свършена работа от всички в клуба, но най-вече от футболистите, които са главни действащи лица в тази игра, създадена да носи радост и удоволствие на хората. Огромни комплименти и към публиката на Спартак, която традиционно оказа безрезервна подкрепа на тима и бе неговия 12-ия играч във всеки мач.

И сега, след като всичко вече е факт и завърши така, както искаха всички спартаклии, е редно да споменем имената на тези, които имат най-голяма заслуга за този специален за спартаклийската общност момент:

Ръководители: Асен Миланов, Павлин Николов

Старши треньор: Васил Петров, помощник-треньори: Ангел Павлов и Румен Русев

Играчи: Станислав Нисторов, Иван Дичевски, Християн Славов, Велислав Боев, Генади Луго, Ибрям Ибрям, Никола Борисов, Петър Патев, Мартин Василев, Георги Дичев, Архан Исуф, Веселин Любомиров, Георги Георгиев, Даниел Начев, Цветан Илиев, Николай Иванов, Янчо Андреев, Виктор Митев, Георги Чукалов, Георги Бабалиев, Лаур Кицану, Иван Колев, Мартин Янакиев, Мехмед Сабри

В такъв момент, мисля, че думите са излишни и нека оставим спартаклии да празнуват и да изживеят своите страхотни мигове.

Мога да кажа само едно: Честито, Спартак! Не спирай дотук!

– Недко Петров, petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *