Ботев хвърля играчи от основния отбор срещу Спартак

Вторият отбор на пловдивския Ботев ще разчита на много футболисти от представителния тим на клуба за утрешното домакинство със Спартак от 18 часа в Коматево. Причината е, че ботевци искат да разполагат с възможно най-силен състав за битката с варненци, тъй като се борят да оцелеят.

Засега „канарчетата“ са с равни точки с първия тим в зоната на изпадащите Марек – по 33. Желанието на шефовете на Ботев е да имат дублиращ тим във Втора лига и догодина, за да обиграват своите кадри в мачове под напрежение.

Спартак пък вече се завърна в елита, но иска да изиграе на високо ниво и оставащите си три срещи, за да завърши на първо място в класирането и да вдигне Купата.

Аут от „соколите“ за битката под тепетата в понеделник ще бъдат контузените Ибрям Ибрям и Мехмед Сабри, както и Архан Исуф, Мартин Василев и Християн Славов. Варненци направиха последната си тренировка днес предобед на своя стадиона и тръгнаха за Пловдив.

Групата за двубоя: Станислав Нисторов, Иван Дичевски, Велислав Боев, Генади Луго, Никола Борисов, Петър Патев, Веселин Любомиров, Георги Георгиев, Даниел Начев, Цветан Илиев, Николай Иванов, Янчо Андреев, Виктор Митев, Георги Чукалов, Георги Бабалиев, Лаур Кицану, Иван Колев, Мартин Янакиев

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *