Асен Миланов: Целта остава елита, почваме разговори за осветление

Съсобственикът на Спартак Асен Миланов запази спокойствие след последните неудачи на тима, който изгуби на терена последните си три мача и загуби общо 9 от 12 точки в последните 4 срещи.

„Трябва да си вземем поуки и уроци от последните ни двубои. Разклатени сме и се намираме в дупка, както се казва на футболен език. Но нищо не се е променило, целта си остава влизане в елита. Надявам се бързо да излезем от тази ситуация и да се върнем към победите. Вярвам в отбора и благодаря на феновете за подкрепата“, каза Асен Миланов. Бизнесменът добави, че другата седмица започват разговори с общината, за да видят как тя може да им съдейства за поставяне на електричесто осветление на стадион „Спартак“ до лятото, за да получи съоръжението лиценз за елита. Миланов обяви също, че текущият ремонт в клубния дом на пистата и трибуните трябва да приключи до средата на май.

Той уточни, че няма да подават жалба за последния мач с Лудогорец, в който спартаклии имаха претенции за два отменени гола и две неотсъдени дузпи.

„Не искам да коментирам съдийството. Само ще кажа, че е странно, че при въпросните ситуации футболистите на гостите нямаха никакви претенции и тази тяхна реакция е показателна. Явно трябва да станем още по-силни, за да можем да побеждаваме дори когато се намесват странични фактори или има такова съдийство в наши мачове“, каза дипломатично Миланов.

Павлин Николов пък допълни: „Безобразия не искаме да коментираме. Срещу Лудогорец винаги се свири трудно без значение, че това е вторият тим на клуба. Явно съдиите се съобразяват с марката Лудогорец“.

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *