Иван Колев: Искам да играя за Спартак в дерби с Черно море

Голямата ми е цел е да играя за Спартак в дерби с Черно море. За целта трябва да се върнем в елита и бъдете убедени, че ще дадем всичко от себе си, за да го направим. Това каза за „Петел“ нападателят на „соколите“ Иван Колев, който заедно с Янчо Андреев е голмайстор на тима до този момент. Двамата са вкарали по 7 гола.

Както винаги, излизаме за победа и в последния си мач за годината срещу столичния Септември във Варна в събота. Познавам добре играчите на съперника, все пак играх за тях, преди да дойда край морето. При нас има настроение и мисля, че ще завършим успешната есен със седма поредна победа във Втора лига. Аз искам да отбележа голове, тъй като досега съм вкарвал 7 гола за един полусезон, но искам повече да станат, допълни Колев.

Преди да започна лятна подготовка със Септември, имах оферти от клубове в групата на майсторите, но ги отклоних. Стана така обаче, че изиграх само три мача за Септември и си разтрогнах договора по взаимно съгласие. Тогава ме потърсиха от няколко тима, но офертата на Спартак и проектът за неговото развитието ми се сториха най-сериозни и приех, каза още Иван.

Оказа се, че съм направил верен избор, защото се чувствам прекрасно в Спартак. Колективът е сплотен, а съотборници са ми много добри футболисти. Радвам се, че оправдавам доверието, тъй като критерий за представянето на един централен нападател се вкараните голове. Спартак е отборът, за който бих желал да играя занапред. Изпитвам удоволствие, когато бележа за Спартак и за този отбор искам да вкарам и първите си голове в елита, тъй като с Враца не успях, каза още играчът.

Преди години влязохме с Враца при майсторите, сега се надявам да го направя и със Спартак. Напролет обаче мисленето ни трябва да е такова, че първенството все едно сега започва. Спартак показа, че е сред най-силните във Втора лига, но трябва да запазим това постоянство и високо ниво, а и дори да надградим, защото който от първите четири отбора направи по-малко грешки, той ще спечели професионална промоция, завърши Иван Колев.

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *