Никола Борисов: Мястото на Спартак е при майсторите

Силният колектив и стойностните футболисти са в основата на силното представяне на Спартак във Втора лига. Това заяви защитникът Никола Борисов. Последният е юноша на ЦСКА и след като дойде в тима през лятото, се утвърди в сърцето на отбраната с постояните си и сигурни изяви.

„Всички се разбираме и си помагаме, като едно задружно футболно семейство сме. В състава са опитни футболисти, играли дълги години професионален футбол, които помагат на по-младите да израстват. Постепенно се сработваме и усъвършенствуваме своя атакуващ стил на игра, който най-общо включва агресия в двете фази и стремеж за доминация“, разкри за „Петел“ Борисов.

„Доволни сме, че трупаме точки с добър футбол, но не искаме да спираме дотук. Стремим се непрекъснато да се подобряваме, тренираме усърдно и сме амбицирани не само да запазим доброто си игрово ниво, но и да надграждаме“, допълни бранителят.

„Целите ни са високи и от нас зависи дали ще ги изпълним. Ще продължим да играем мач за мач и да гоним максимума, да сме отговорни и дисциплинирани. В тази група всеки ще губи точки. Очертаха се отборите, които се борят за първите четири места и който допусне по-малко грешки, накрая той ще има повод за радост. На дъното битката за оцеляване също е оспорвана, тези тимове играят на предела на възможостите си срещу всеки и са в състояние да объркат сметките на фаворитите“, заяви още Борисов.

„В неделя ни предстои поредното тежко гостуване в Радомир, тъй като Срумска слава е домакински отбор и разчита много да печели точки на свой терен. За нас няма да е по-различно от други мачове. Отиваме уверени и с ясната идея да дадем най-доброто от себе си“, каза Никола.

„Спартак е голям клуб, с традиции и история. Мястото му определено е при майсторите, но не само трябва да се завърне в елита, а и никога вече да не го напуска. Знаем какво очаква от нас 12-ият ни играч – великолепната публика, и ще направим всичко възможно, за да я зарадваме“, завърши Никола Борисов.

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *