Васил Петров: Искаме Спартак да вземе последните си три мача за тази година

Имахме късмет, че вкарахме бързо два гола в Своге. При първия не видяхме дали топката е преминала голлинията, но щом съдията е зачел попадението, значи е така. Вторият бе от чисто положение и изработен. Бабалиев изчака, прекрасно изведе Янчо и той подаде на Иван Колев, за който оставаше само да насочи топката в мрежата.

Така треньорът на Спартак Васил Петров започна коментара си пред „Петел“ за поредната победа на отбора, този път с 3:0 над Спортист в Своге.

След почивката затвърдихме превъзходството си с трето попадение, макар и след тяхна грешка. Имахме пак много положения, но това е нещо, което винаги правим. Хубавото сега е, че вкарахме бързо положенията си и се успокоихме, защото понякога сме припрени и изнервени, когато изпускаме първите си положения и топката не влиза в мрежата, допълни Петров.

Виктор Митев е с натъртено коляно, но се надявам да се оправи за мача с Монтана в събота във Варна. Ако си играем нашата игра, ще победим не само в този мач. Искаме да вземем и останалите два до Нова година – в Радомир и срещу столичния Септември у дома, каза още специалистът.

Не съм очаквал да имаме толкова точки след първия полусезон, но очаквах, че няма да сме слаб отбор. Говорихме за утвърждаване, но играем добре и побеждаваме, и след като ни се отдава възможност да гоним елита, ще я използваме. Не знам дали Спартак е изненада, по-скоро е радващо, че се представяме на такова високо ниво. Когато работиш и даваш всичко от себе си, когато работиш в правилната посока и когато всички в един клуб се стремят да правят нещата по правилния начин, резултатите не закъсняват, завърши Васил Петров.

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *