Красимир Кузманов: Стадионът ни ще е с около 4000 седящи места

Ще се радвам, ако стадион „Спартак“ бъде завършен до края на годината. Предстои изграждане на пистата и довършване на трибуните, за да придобие съоръжението друг облик в завършен вид и за всеки един фен да е удоволствие да присъства на домакинските мачове на отбора. Това заяви за „Народен спорт“ изпълнителният директор на варненския клуб Красимир Кузманов.

Пистата ще е бетонова с модерна настилка отгоре, а част от нея и със затревени площи. Около 4000 ще са седящите места – толкова седалки ще има, като по-голямата част от тях са монитирани. Кога ще е готово всичко, това са въпроси към Община Варна, която ни помага много и ние сме й благодарни, и строителя. По тревното покритие няма какво да се прави, тъй като е поставено преди по-малко от 5 години, трябва само поддръжка, за да се провеждат нормални футболни срещи, допълни Кузманов.

Отборът се представя изключително силно във втория ешелон, и се надявам с качествата, които показват футболистите и възможностите, които имат, по най-бързия начин да се върнем там, където ни е мястото – в елита. С всеки изминал мач все повече се връщат и хората на стадиона, тъй като всеки вижда, че в клуба се случва нещо позитивно. Това е хубаво не само за Спартак като клуб, но и за спорта като цяло, и за града като цяло, защото спортът е едно от нещата, които укрепват здравето и помагат на човека да усеща живота по друг начин, да живее спокойно и да се радва на емоциите. Финансово Спартак е обезпечен и нямаме никакви проблеми, благодарение на двамата собственици г-н Асен Миланов и г-н Павлин Николов, каза още Красимир Кузманов.

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *