Цветан Илиев: Спартак е готов да отговори на агресията на Своге

Силата на Спартак е в сплотения колектив и качествените футболисти. Събрани са доста млади момчета, както и по-опитни, които помагат на младите. Всички си вършат прекрасно работата и затова успяваме. Това каза за „Петел“ един от най-полезните футболисти на тима от началото на сезона Цветан Илиев.

Ние сме наясно, че вдигнахме високо летвата с представянето си и занапред всички отбори ще излизат срещу Спартак пределно мобилизирани, тъй като вече не гледат на нас като новак. За да запазим позициите си, трябва да продължим да се влагаме на 100 процента в тренировките и мачовете и да поддържаме постоянно добро игрово ниво, допълни Илиев.

Не мога да кажа, че Спартак е най-добрият във втория ешелон, но със сигурност е сред петте отбора, които се борят за първите три места и директна елитна промоция. Към тях мога да прибавя и Монтана. Има още 20 мача и във всеки от тях ние ще гоним максимума, като винаги го правим, каза още халфът.

В петък ни предстои тежко гостуване в Своге. Аз познавам няколко техни футболисти, опитни си и дават всичко от себе си. Но ние ще излезем единствено с нагласа за победа и сме готови да отговорим на агресията и битката на Спортист, заяви Илиев.

Мисля, че в Спартак намерих своето място като футболист. Обстановката е уникална, треньорите, ръководството, публиката – всичко, което те правят за нас, ни задължава и ние да правим всичко възможно, за да се развиваме в правилната посока, завърши Цветан Илиев.

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *