Спартак Варна празнува 103-тия си рожден ден

Уважаеми спартаклии,
Скъпи приятели,
Любимият ни Клуб е на прага на своята 103 годишнина. На пръв поглед съвсем обикновен, рутинен рожден ден, дори и за клуб с богата история, като нашия.
Реално обаче – събитията в любимия ни СПАРТАК в последната година са напът да изпълнят тази дата със съдържание, почти забравено от верните соколи.
За първи път от много години насам, благодарение на обединените усилия на собственици, ръководство, служители, треньори, футболисти и фенове, на стадион СПАРТАК властва оптимизмът.
Ние никога не сме спирали да се борим и мечтаем, но навръх 103 – я си рожден ден можем спокойно да кажем, че борбата ни се увенча с успех, а мечтите ни вече са съвсем реални.
И точно това прави тази дата наистина уникална.
Ако 100 – годишнината на Клуба, освен с емоционалното съдържание на цифрите, бе знаменателна и с това, че се превърна в повратна точка в усилията ни за спасение на Клуба, то този ни рожден ден, убедени сме, ще бъде запомнен с това, че ще е истински празник, в който за пръв път от десетилетия ще се веселим истински.
Ден, в който няма притеснено да се питаме дали догодина ще ни има, а просто ще мечтаем. А колко големи ще бъдат мечтите ни, вече зависи само от нас.
Разбира се, в такъв ден не можем да не си спомним с огромно уважение за хилядите футболисти, деятели и привърженици, които за съжаление вече не са сред нас.
На тях можем гордо да кажем – вижте ни! Не Ви подведохме. Преборихме се!
Честито, Соколи!
– Ние, Спартак Варна –

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *