Преди съботният мач от втори кръг

Вратарят и капитан на Спартак Християн Славов се завръща в групата на Спартак за съботното домакинство със Струмска слава. От 18-те отпаднаха третият страж Иван Атанасов, Мартин Янакиев, Тодор Кулев и Иван Пенев, който е със счупен пръст на крака. Цветан Илиев, който игра на инжекции и с болки в рамото в Бургас, е в разширения състав.

Двубоят от втория кръг на Втора лига между Спартак и Струмска слава е на 31 юли (събота) от 18,30 часа на стадион „Спартак“. Заради наказание на варненския клуб на трибуните няма да има фенове, но те все пак те гледат срещата от булеварда и ще подкрепят спартаклии.

Групата на Спартак:

Вратари: Християн Славов, Станислав Нисторов

Защитници: Никола Борисов, Генади Луго, Ибрям Ибрям, Велислав Боев, Архан Исуф

Халфове: Георги Георгиев, Николай Иванов, Янчо Андреев Виктор Митев, Александър Стефанов, Цветан Илиев, Даниел Начев

Нападатели: Георги Божилов, Георги Бабалиев, Владислав Мирчев, Мехмед Сабри

Разбра се още, че Георги Дичев се размина с операция на херния и започна встъпителни тренировки.

– петел.бг / снимка: fb

 

Шеф на Спартак: Отсъствието на нашите фенове ни задължава да победим в събота

Спартак ще гони втора поредна победа във Втора лига, макар че заради наказание утре ще бъде лишен от своята публика за мача със Струмска слава. Двубоят от втория кръг на Втора лига в събота започва в 18,30 часа на стадион „Спартак“.

Отсъствиете на феновете, обаче амбицира спартаклии още повече, което личи и от коментара на изпълнителен директор на варненския клуб Красимир Кузманов.

„Отсъствието на нашите феновете ни задължава да ги зарадваме с победа над Струмска слава. Започнахме първенството с успех в Бургас, но този мач вече е история. Подготовката за предстоящата среща протича нормално. Целта е ясна – трите точки. Сигурни сме, че няма да е лесно, дори напротив. Силите във Втора лига са изравнени – всеки може да победи всеки. Евентуално отпускане ще бъде наказано от съпрника. Именно за това сме мобилизирани на сто процента“, коментира Кузманов, цитиран от Sportal.bg.

– петел.бг

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *