Спартак уреди новите, оперират защитник. В събота, представяне на отбора.

Спартак уреди 11-те си нови попълнения за новия сезон във Втора лига. Състезателни права за отбора получиха вратарят Станислав Нисторов, защитниците Никола Борисов и Иван Пенев и офанзивните играчи Виктор Митев, Георги Божилов, Георги Бабалиев, Александър Стефанов, Цветан Илиев, Даниел Начев, Владислав Мирчев и Архан Исуф.

Въпросните изпълнители и другите 12 в отбора ще бъдат представени на публиката преди съботната контрола с Дунав Русе от 18 часа на стадион „Спартак“. Очаква се футболистите да започнат да излизат един по един на терена и да оберат овациите на феновете около 17,50 часа, научи „Петел“.

Спартак ще разполага с група от 23-ма играчи за новото пъренство. Останалите футболисти са: Християн Славов, Иван Атанасов, Генади Луго, Ибрям Ибрям, Велислав Боев, Георги Георгиев, Николай Иванов, Янчо Андреев, Мехмед Сабри, Тодор Кулев, Мартин Янакиев и Георги Дичев.

Разбра се още, че по време на почивката на контролата Спартак – Дунав, на публиката ще бъде представен и вторият отбор на Спартак, който ще играе в Трета лига – Североизточна група. Програмата за третия ешелон ще се тегли на 30 юли. Спартак 2 е воден от Димитър Трендафилов. В състава са Янаки Смирнов Тугай Неджет и Николай Василев, както и таланти, които играха за юношите старша възраст на клуба през миналия сезон и за юношите до 17 години в Елитната група до 17 години.

Междувременно талантливият бранител Георги Дичев ще бъде опериран от двустранна херния и ще е аут от терена за 30 дни.

– petel.bg

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *