Шефът на ЗС на БФС (Варна) Георги Мирчев: Първият домакински мач на Спартак във Втора лига ще е на стадион „Спартак“

Това, което всички спартаклии искаха да се случи, вече е факт. Спартак ще приема своите гости във Втора лига на стадион „Спартак“. Това съобщи за „Петел“ шефът на ЗС на БФС (Варна) Георги Мирчев. Както е известно, съществуваха съмнения, че варненският клуб ще успее да приведе по старта на сезона своя дом в желания от БФС вид, за да получи лиценз за професионален футбол. Георги Мирчев, обаче обяви новината, която искаха да чуят всички спартаклии.

При последния ми оглед на стадиона видях, че Спартак изпълнява критериите, заложени от БФС. Към днешна дата е по-голяма вероятността минималните изисквания да бъдат изпълнени, отколкото да не бъдат. Това ми дава основание да смятам, че стадионът ще получи лиценз за професионален футбол, което ще позволи още първия домакински мач на Спартак да се играе на него, заяви за „Петел“ Георги Мирчев.

От неговите думи се разбира, че на 31 юли (събота) Спартак ще приеме Струмска слава (Радомир) от 18,30 часа на стадион „Спартак“ в двубой от втория кръг на Втора лига.

–петел.бг

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *