Васил Петров: Притеснен съм за лиценза на стадион Спартак

Старши треньорът на Спартак Вн Васил Петров говори в интервю за Дарик радио и dsport за впечатленията си от представянето на тима в първите три мача от пролетта в североизточната Трета лига, в които бяха спечелени 3 последователни победи. Той изрази притеснение за лиценза на стадион „Спартак“, на който предстоят още ремонтни дейности, а времето за приключването им е твърде малко. Те трябва да са финализирани до 10-и юни.

„Доволен съм от представянето на отбора през пролетта. Като цяло вървим по план. Винаги има какво да се желае. Ние работим в тази насока. Преди мача с дунав Русе (3-1) ние изиграхме два по – леки двубоя, в които ние въобще не бяхме атакувани. Вероятно това оказа влияние върху нас. Момчетата от  Дунав  влязоха доста доста мотивирани и концентрирани в мача, за което мога да ги поздравя. На почивката ние си взехме поуките, които трябваше да извлечем от първото полувреме и през второто нещата си дойдоха на мястото. Не трябва да започваме по този начин мачовете си. Ще срещнем и други сериозни отбори като Черноломец Попово, Черноморец Бч, Лудогорец III, Светкавица. Не подценяваме никого. Следваме цел и всяко едно подценяване ще ни изиграе лоша шега. Дали сега в първенството, или след него в контролите, ние трябва да се подготвяме за много по-сериозни мачове и противници.
Ние имаме много качествени млади футболисти. Със сигурност ще искаме да запазим ядрото. Това е нашата цел. Искаме да ги запазим и с тези футболисти да направим един сплотен колектив. Имаме леки притеснания около стадиона. От лицензионната комисия са ни казали какво трябва да се направи по него, за да получим необходимия лиценз. Провели сме разговори с г-н Портних и г-н Балабанов, които ни увериха, че ще се направят ремонтите, за да получим лиценз. Надяваме се това наистина това да се случи, защото в противен случай нашите усилия за Б група ще се окажат напразни. Искрено се надявам да влезем в сроковете, да се направят ремонтите и цялото общество, което подкрепя Спартак Варна ще бъде щастливо. Има доста неща, които трябва да бъдат подобрени по стадиона. Всичко сме го заложили, всичко е коментирано. В четвъртък идва комисия, всички хора, които ще извършат тези ремонти и тези, които трябва да помогнат. Имаше сериозни разговори. Надявам се нещата да се случат, защото срокът е 10-и юни“.

– dsport.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *