Коментар на Мартин Паскалев след мача за Купата на България

1. Сътворихте пореден спектакъл срещу силен съперник, невероятен мач! Поздравления за победата ви срещу силния отбор на Локомотив София!
Чувството да се надиграваш от позицията на аутсайдер срещу фаворит е уникално, дава възможност да надскочиш възможностите си, защото само това е начина да победиш.
Всички мои съотборници се раздадохме максимално и резултата е на лице.
2. Направихте пореден фантастичен мач и бяхте избран за втора пореден двубой, за играч на мача от привържениците. Как се чувствате след такова признание?
– Благодаря! Изпитвам чувството на удоволетворение от добре свършената работа. Старая се да давам всичко от себе си, както на тренировките, така и в официалните мачове. В Спартак ни учат да работим, а резултатите са плод на добре свършена работа.
3. Много често вкарвате голове, от къде този нюх към гола?
– Нюхът към гола е в резултат на хубавите центрирания. Имаме добри изпълнители и аз просто съм на правилното място.
4. Два мача, четири гола, това не се случва често във футбола. Предизвикахте голям интерес в редица специалисти, има ли отправен интерес към вас и мислите ли за това?
– Тук атмосферата е страхотна,всички сме приятели и сме много сплотен колектив. Поставили сме си високи цели и ги преследваме. Във футбола всичко е възможно, но когато в един отбор се чувстваш оценен и на мястото си мислиш единствено как с отбора да постигнете целите си, а те са много амбициозни.
5. Предстои ви поредното тежко предизвикателство за купата срещу Арда (Кърджали) можем ли да очакваме да поднесете нова изненада в турнира?
– Това ще е голям празник за всички наши фенове! Ще дадем максимума от себе си, крайния резултат не е от значение, важно е да зарадваме всички с добра игра и себераздаване.Да се изправиш срещу отбор от Първа лига с доказани футболисти е истинско предизвикателство, това ни дава допълнителен адреналин и очакваме с нетърпение този двубой. От ръководството нямаме поставени цели за купата, играем мач за мач и това ни освобождава от допълнително напрежение
Целта ни е да влезем във втора лига и ще дадем всичко от себе си, за да я постигнем!
6. Играете на три фронта(аматьорската купа, купата на България и първенството) ще имате ли физическата възможност да се борите навсякъде и да не ви изиграе това лоша шега ?
– Ние прегаряме в играта и е възможно в един момент да останем без сили, затова разчитаме на треньорите да ни подготвят и разпределят силите ни. Имаме достатъчно равностойни футболисти и всеки е готов да играе на 100%
7. Толкова млад отбор и от толкова скоро сформиран, а вече поехте водачеството в Североизточна В група, ще успеете ли да го задържите до края на първенството?
-Младостта ни помага, защото имаме амбицията да се развиваме, а когато играеш със страхотни и опитни футболисти, който ти дават сигурност и възможност да се научиш, това вече е страхотна симбиоза. Вярвам, че имаме нужните качества, за да изпълним целта.
8. Какво бихте искали да кажете на привържениците, които неизменно подкрепят отбора?
– Привържениците вярват в нас и знаят, че във всеки мач ще се рададем на 100%, за да ги зарадваме!
Тези победи са за нашите великолепни фенове!
9.Пожелаваме ви много професионални и лични успехи!
Благодаря!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *