Коментар, за мача, на ст.треньора Васил Петров

1. Здравейте, първо да ви поздравим за цялостния облик на отбора в този мач.
Здравейте! Благодаря!
2. Доминирахте през целия двубой, но домакините ви изравниха в последната минута. Във футбола има и такива моменти. Как се чувствате?
Разбира се, не се чувстваме добре. Да получиш гол в 90-та мин. е много неприятно, особено, както и казахте, когато това се случи при доминация. Много по – рано този мач можеше да е решен. Имахме 4-5 чисти положения, някои от които сами срещу вратаря. Младостта и неопитносста в тези ситуации ни лишиха от победата. В последните минути в наказателното поле трябва да ври и кипи, а ние допускаме гол, но пак казвам младоста си оказа влияние. Въпреки всичко аз съм доволен от момчетата, защото се раздадоха докрай и се вижда положителни неща. Опитват се да правят това, което работим.
3. Обстановката и терена бяха на много добро ниво, но как се играе при 37 градуса температура?
Тежко бе времето, но каквото за е нас, такова е и за противника. Поздравявам отбора на Дунав за организацията и добрата игра, и им желаем успех!
4. Неделя ви предстои мач за аматьорската купа срещу ФК Тополи 2010, на стадион Спартак, имате ли контузени играчи?
Да, те са добър отбор! Надявам се да се получи един интересен двубой. Имаме контузени футболисти от няколко седмици, но се надявам по-бързо да се завърнат в игра.
5. Пожелаваме ви успех!
Благодаря!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *