Пропускателен режим за мача в неделя

Здравейте!
Искаме да Ви споделим детайли относно организацията на пропусквателния режим в Неделя, когато Спартак Варна ще се изправи срещу тима на Интер Добрич от 18:00ч !
Ще се влиза от входа, който е от страната на тенис кортовете – ул. Отец Паисий. Там могат да бъдат закупени билетите, чиято стойност е 3 лв. Непосредствено преди влизането на стадиона ще има втори пункт, където служебно лице ще заверява билетите.
Във връзка с пандемичната обстановка се допускат до 1000 души на сектор, при заетост на местата не повече от 50%. Също така, посетителите трябва да се настаняват на разстояние не по-малко от една празна седалка.
Молим Ви да спазвате всички необходими мерки, с цел запазване на вашето здраве и това на хората покрай вас!
Поради продължаващите ремонтни дейности по стадион „Спартак“, до края на есенния полусезон ще бъдат отворени, за ползване и настаняване на зрители, само новата централна трибуна, както и съседните сектори с новопоставени седалки(трибуните от страна на ул.“Отец Паисий“).
Поради ограничения брой на парко-местата на паркинга на ст.“Спартак“, входът за лични МПС на територията на стадиона ще бъде ограничен, като ще се допускат само автомобили на служебните лица и официални гости на Клуба.

– фб/пфкспартакварна

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *