Неофициално инфо: Кириякос Георгиу е подал оставка

Помощник-треньорът на Спартак Калоян Михалев проведе вчерашната и днешната тренировка на отбора.

След загубата на Спартак (Варна) от Шумен в първия кръг на Севороизточната трета лига, настваникът Кирякос Георгиу подаде оставка. Той бе конфликт с феновете на „соколите“ ,които вече от месеци искаха неговото напускане.

За старши треньор временно е назначен помощник-треньорът Калоян Михалев. Кирякос Георгиу пое тима през изминалия сезон, като замени на този пост Неделчо Матушев във Втора Лига.

След като тимът изпадна във Втора Лига, Кирякос Георгиу обеща тригодишен план, през който постепенно трябваше да налага юноши на клуба.

– sportal.bg

 

Михалев тренира Спартак. Търси се нов старши треньор

Помощник-треньорът на Спартак Калоян Михалев проведе вчерашната и днешната тренировка на отбора.

Както е известно, собственикът на клуба Асен Миланов обеща на феновете след загубата с 2:3 в Шумен да смени старши треньора Кириакос Георгиу. От Спартак засега не дават официална информация какво точно се е случило през последните три дни, но според приближени до клуба, Георгиу вече е напуснал тима.

Желанието на феновете е любимият им клуб отново да бъде поет от Енгибар Енгибаров. На този етап обаче информациите от стадион „Спартак“ гласят, че Асен Миланов води преговори за овакантения пост на старши треньор. До дни ще стане ясно какъв ще бъде резултатът.

Ако утре или най-късно в петък не бъде утвърден нов наставник, Михалев ще изведе спартаклии срещу Интер (Добрич) в среща от втория кръг на Трета лига – Североизточна група в неделя от 18 ч. на стадион „Спартак“.

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *