От Клуба уредиха голяма част от отбора

Спартак уреди голяма част от отбора си за новия сезон в Трета лига – Североизточна група днес. Официална информация за имената на играчите липсва към момента.

Според кулоарна информация в състава за есенния полусезон на този етап ще са 22-ма футболисти. Сред тях са и трима чужденци – 25-годишният румънски десен халф-бек Анжел Кудруц, който за последно е играл в Унирея Браила, 21-годишният хърватски нападател Анте Бачков, идващ от Шасберг, Холандия и 20-годишният нападател от Сенегал Кристиян Гомис, играл за последно в четвърта дивизия на Швейцария за Шондьофон. Гомис се очаква да пристигне днес или до петък.

Сред другите нови попълнения са халфовете Янчо Андреев (дошъл от Добруджа), Юнуз Юнуз и Георги Георгиев (Балчик), защитникът от школата на Лудогорец Мартин Минчев, кадрите на Черно море Кристиян Парашкевов (защитник), Симеон Симеонов и Тугай Неджет (нападатели).

В разширения състав от миналия сезон останаха вратарят Християн Славов, защитникът Ибрям Ибрахим, универсалните Стефан Иванов, Венцислав Гурков и Кристиян Върбанов, халфовете Мирослав Георгиев и Ивелин Ангелов и капитанът Янаки Смирнов. Групата попълват талантливите юноши Мартин Янакиев и Велислав Боев.

Както е известно, Стефан Иванов и Мирослав Георгиев ще пропуснат старта на първенството, тъй като още не са възстановени от травми.

– петел.бг

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *