Спартак с първа победа. Треньорът на Несебър: Ние сме на четири тренировки, очаквах повече от варненци

Спартак спечели първа победа в летните контроли. Варненци надиграха Несебър с 2:0 в Слънчев бряг след голове на хърватския нападател Анте през първото полувреме и Янчо Андреев след почивката.

„Спартак направиха хубави неща, имаха и още положения, но като цяло не са нещо особено. Очаквах повече от Спартак, все пак тренират близо два месеца, а ние сме на четири тренировки. Ако Спартак остане в този вид, ще има трудности в тяхната „В” група”, каза за „Петел” треньорът на Несебър Васил Банов.

„Освен че сме на четири тренировки, имах на разположение само 14 футболисти, тъй като тепърва правя отбор. На терена бяха петима набор 2000 и четирима набор 2001, които играят за първи път при мъжете. Аз съм доволен от моите играчи, те също направиха хубави неща и имахме положения за гол. Но не сме подготвени на този етап и отборът ни още не е изграден. Бяхме обаче поели ангажимент към Спартак за мач и искахме да удържим на думата си. Отделно исках да видя какво е мисленето на нашите момчета, когато са уморени.”, допълни Банов.

– petel.bg / снимка: fb

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *