На Общото събрание на Спартак: Бобъра, Мартин Зафиров и Радо Станев подадоха оставки

Шефът на УС на Спартак Борислав Георгиев и други четирима членовете на управата – Мартин Зафиров, Радостин Станев, Евгени Балев и Евгени Иванов, подадоха оставки на Общото събрание на клуба, което се проведе тази вечер в Юнашкия салон във Варна. УС напусна и легендата Красимир Зафиров по собствено желание.

„Поискахме оставката на член на УС, но членовете на Общото събрание бяха против. Тогава решихме да подадем оставки, тъй като не смятаме, че е редно феновете да управляват клуба след всичките усилия, които полагаме.”, аргументира решението на ръководството за „Петел” Борислав Георгиев.

Той уточни, че по Закон след месец ще се проведе ново Общо събрание, на което ще стане ясно дали ще им бъдат приети оставките.

„Дотогава трябва да продължим да си изпълняваме задълженията, но какво ще стане в следващите дни, не мога да кажа. Днес предобед бяхме на поредна среща за финансирането на клуба и до края на сезона той щеше да бъде обезпечен. След това обаче, което се случи на Общото събрание, не зная дали нашата договорка ще бъде изпълнена.”, допълни Бобъра.

– петел.бг

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *