Декларация на „Синдикат 12“

Декларация
на „Синдикат 12“
Обръщаме се към няколкото на брой запалянковци на Спартак Варна, които са си позволили да отидат „на крака“ при един бивш собственик на ПФК Спартак Варна и да го молят, от името на синьо-бялата общност, да идва да „спасява“ Клуба.
Само искаме да припомним на въпросните особи, че именно по време на управлението на този господин бе измислена и подготвена т.н. „схема с имотите на Спартак“. Не знаем, а вече и не искаме да знаем, какви са били тогавашните цели и идеи на собственика на Клуба. Само можем да се досещаме.
По една или друга причини, нещата не успяха да се случат при неговото управление. Но благодарение на наследилите го в „управлението“ на Клуба „бизнесмени“ и „общественици“ , Футболният Клуб попадна в такъв мръсен и порочен кръг, благодарение на който изпадна от професионалния футбол, игра в амататьорските първенства, бе фалиран на няколко пъти и почти бе умишлено заличен от футболната карта на България.
Действия, които доведоха до такива негативни последтсвия , че още дълги години ще тежат на развитието на Клуба ни да стъпи на крака и да настигне обичайните за неговото ниво конкуренти.
И сега, когато благодарение на дългогодишната борба, отдаденост и енергия на синьо-бялото общество, Клубът отново започна да се развива стъпка по стъпка, да се отиде и моли за помощ човек, при чието управление умишлено или не е стартирало това безобразие и нещастие върху Клуба ни, е меко казано притесняващо и абсурдно!
Знаем, че в България паметта на народо-населението, по принцип, е къса.
Но синьо-бялото общество ПОМНИ !
Хора, участвали в агонизирането на Клуба през последните петнадесет години, не са и не могат да бъдат алтернатива за развитието на Спартак Варна!
Този път няма да допуснем, заради безхаберие, Клубът ни отново да влезе в този порочен и убийстен кръг!
Мислете, Обичайте, Подкрепяйте!
Спартак Варна – Любовта Не Умира!
Синдикат 12

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *