Преди Спартак Варна – Левски София

Най-добрият съдия в България през последните години – Станислав Тодоров, ще свири утрешния мач Спартак – Левски в Балчик. Както е известно, 1/16-финалната среща от турнира за Купата на България започва в 16 часа.

Асистенти ще бъдат Милен Арабаджиев и Дарин Страхилов, четвърти съдия е Георги Гинчев, а съдийски наблюдател – Красимир Василев. Стана ясна и групата на Спартак за двубоя. По традиция в нея попаднаха всички здрави футболисти, с които Неделчо Матушев разполага – Християн Славов, Иван Иванов, Александър Йовчев, Николай Томов, Иван Пенев, Васил Добрев, Иво Иванов, Георги Динков, Архан Исуф, Стефан Иванов, Боян Илиев, Васко Боев, Стоян Иванов, Мирослав Георгиев, Филип Колев, Румен Николов, Ивайло Русев и Янаки Смирнов.

Треньорът на Спартак (Варна) Неделчо Матушев обяви, че срещу Левски футболистите му ще играят за престиж. Той разкри още, че ще направи и промени в състава. Както е известно, 1/16-финалната среща за Купата на България Спартак – Левски е в сряда от 16 часа в Балчик.

„Излизаме срещу един от силните отбори у нас, който се намира и в подем. Ние имаме други цели този сезон и ни предстои важен мач с Поморие в неделя, но срещу Левски ще играем за престиж. Тези, на които заложа, ще дадат максимума от себе си и ще искат да се представят на високо ниво, за да зарадват феновете, които ще ни подкрепят”, заяви за „Петел” Матушев.

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *