Неделчо Матушев: Изгубихме две точки в Ловеч. Тони Костадинов ще бъде опериран, разделихме се с холандеца

„Срещу Плевен не спечелихме точка, а изгубихме две. Ние играхме по-правилно, създадохме по-чисти положения, които не бяха никак лоши, и победата определено щеше да ни приляга. Първо Румен Николов пропусна, после след негов удар топката удари гредата, а в началото на второто полувреме пак той изтърва сам срещу вратаря. Плевен имаха само центрирания и един по-сериозен удар с глава.

Ние обаче не се заблуждаваме, че като бихме Локо и всичко е наред. Очаква ни много работа, за да направим отбора, който аз искам и да играем така, както искам. Сега стъпка по стъпка ще вървим напред, всяка точка ще е ценна за нас и се надявам до Нова година да вземем колкото се може повече точки.

Съжалявам за Тони Костадинов, който влезе през второто полувреме, но 5 минути по-късно при единоборство падна върху ръката си и напусна принудително. Снимката в болницата показа, че има счупена кост. Ще претърпи операция и сигурно ще е аут за два месеца.

Холандецът Насарио Де Фретеш вече не е част от отбора. Той напусна, след като постигнахме съгласие договорът му да бъде разтрогнат по взаимно съгласие.”

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *