Георгиу похвали Спартак и обяви дали ще наследи Божилов като старши треньор

Помощник-треньорът на Спартак Кириакос Георгиу води отбора при загубата с 0:2 от ЦСКА. След двубоя той похвали своите за играта и даде дипломатичен отговор на въпроса дали ще наследи на поста напусналия старши треньор Диян Божилов, който подаде оставка в петък.

Ето какво каза Георгиу:

„Ние сме в такава ситуация, че нямаше как да играем по друг начин. Аз съм доволен, тъй като съм с тези момчета от 4-5 дни. Дойдох за друга работа, но така се наложи, че трябваше да водя отбора срещу ЦСКА. Благодаря на момчетата за здравата и мъжката игра. Първото полувреме бе равностойно, а дузпата на искам да я коментирам, тъй като бях много далеч. След почивката играта се отвори, но ние не можахме да стигнем до положения, освен гредата. В последните минути се наложи да рискуваме, защото 0:1 не ни задоволяваше. Поехме риск и оттам дойде втория гол,  вината е моя, така че няма проблем.

Дали аз ще водя отбор, зависи от ръководството. Аз подписах  договор като помощник-треньор в сряда и моето желание е да работя. Предстоят разговори между мен и ръководството.”

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *