Бобъра след двете загуби на Спартак: Няма драма! Първите ни три съперника са с бюджети над 2 млн.лв.

Шефът на УС на Спартак Борислав Георгиев призна, че в отбора не правят драми след лошия старт във Втора лига. Както е известно, спартаклии записаха две загуби, без да вкарат гол, и са на последно място в класирането.

„Няма драма при нас, тъй като първите ни три съперника са с бюджети над 2 млн.лв. Те ни превъзхождат както финансово и организационно, така и с изградени отбори. Нефтохимик, Хебър и ЦСКА са три от четирите претендента за влизане в елита. Другият е Септември.

Не мисля, че останалите отбори в групата ще ни превъзхождат с нещо, след като лека по-лека нещата при нас се оправят. Знаете, че заради финансовите трудности направихме селекция според възможностите си. Тимът ни още не е направен. Трябват време и търпение, за да се обиграят футболистите и да се получи желания на синхрон между отделните линии. Търсим нови попълнения до затварянето на трансферния прозорец на 31 август. На полусезона, ако се налага, ще направим друга селекция. Всички в клуба работят единствено в името на Спартак и за неговото по-добро бъдеще. Аз вярвам, че съвместните усилия на футболисти, треньори и ръководство ще дадат резултати, за да може Спартак да се развива в правилната посока и в първия сезон след завръщането му в професионалния футбол, да се утвърди във Втора лига.”

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *