Спартак ще играе първите си мачове във Втора лига в Балчик

Спартак няма да стартира на клубния си стадион във Втора лига, а в Балчик.  Това разкри Борислав Георгиев-Бобъра. “Там стадионът е прекрасен и е най-добър вариант за нас край Варна, докато се завърнем в дома си.”, заявиГеоргиев.

Шефът на УС на ФК Спартак Борислав Георгиев-Бобъра заяви за „Петел”, че още днес или най-късно до 5 дни ще подпишат договор със спонсор. Това ще е най-големият български онлайн бумкейкър.

„Днес или най-късно до вторник договорът ще стане факт. Останалите средства за издръжката ще ги набавяме от прилежащите площи на стадион „Спартак” и от мои лични контакти. Правя всичко възможно да повишавам бюджета от София чрез друг вид спонсорства. Лошото е, че на този етап никой от Варна не е изявил желание да ни помага за финансовото обезпечаване.”, каза за „Петел” Бобъра.

Той разкри също защо са избрали Диян Божилов за треньор: „Търсихме специалист от региона, който да познава Спартак. Диян е точно такъв, още повече, че е бил треньор на наши футболисти. Надявам се, че ще се справи и ще се утвърдим във Втора лига. Съобразно финансовите ни възможности, ще трябва да му подсигурим новите попълнения, които иска.”

– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *