Заслужена радост за Спартак! Отборът получи Купата и златните медали.

Футболистите и треньорският щаб на Спартак получиха златните си медали и Купата за първото място в Трета лига – Североизточна група. Това стана на специална церемония минути преди началото на мача от предпоследния кръг с Хитрино на стадион “Локомотив”. Варненци получиха отличията си лично от вицепрезидента на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев, който бе дошъл на стадиона с дъщеричката си. Освен него медали връчиха и президентът на Зоналния съвет към БФС Георги Мирчев и неговият заместник Пламен Хаджийски.

Играчите на Хитрино направиха шпалир на спартаклии, които излязоха под бурните ръкопляскания на съперника и публиката. След това един по един те получаваха отличията си като бяха привиквани по постове.

Точно след като и треньорите Енгибар Енгибаров и Георги Арнаудов бяха окичени с медали, водещият Иван Чешмеджиев от “Тутурутка” призова капитана на отбора Боян Илиев да получи голямата купа за първото място. В следващите няколко минути на пистата и трибуните на “Локомотив” настана истинска еуфория като футболистите споделяха радостта от спечеленото отличие със своите верни привърженици. Накрая играчите хвърлиха няколко пъти във въздуха треньора Енгибар Енгибаров,  а виковете на феновете в негова подкрепа предизвикаха сълзи в очите му.  С играчите празнува и бившият треньор в школата на клуба Димитър Видинлиев, който преди няколко месеца навърши 90 години.

– arenavarna.com

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *