Енгибаров обяви новите в Спартак. Познати имена се завръщат.

Това са вратарят Иван Иванов и нападателите Беадир Беадиров и Румен Николов, които идват от Добруджа, централният защитник на Черноморец Балчик Севдалин Стайков-Шрек и нападателят на Светкавица Юлиян Загоров, съобщи за „Петел” Енгибар Енгибаров.

Както е известно, Беадиров е играл за спартаклии преди близо 6 години, а Румен Николов е бил в клуба като дете.

На проби е нападателят на Локомотив Русе Мирослав Георгиев, който е юноша на Лудогорец.

Енгибаров обяви, че защитникът Атанас Карачоров е напуснал по собствено желание и е преминал в Беласица (Петрич). Той е осмият футболист, който си тръгва през зимата, след като тимът с раздели с Иван Великов, Виктор Георгиев, Георги Гушлев, Даниел Димитров, Георги Бербенков, Владислав Георгиев и Десислав Дяков.

Засега са ясни четири от петте зимни контроли на Спартак. На 26-и февруари отборът приема Тополи, на 2 февруари играе с Кубрат, на 9-и със Светкавица, а на 16-и – с Черноморец (Балчик). Търси се съперник за петия спаринг на 23-ти февруари.

Ето какво заяви за „Петел” Енгибар Енгибаров преди първата тренировка: 

„Честита Нова година на всички спартаклии и се надявам тя да е по-успешна за всички нас. Целите ни напролет са две – да завършим първи и да се завърнем в професионалния футбол, и да играем атакуващ, резултатен и печаливш футбол. Надявам се, че с новите опитни попълнения ще сведем индивидуалните грешки до минимум и ще вдигнем игровото си ниво.

Селекцията при нас е отворен процес и ако ни се отдаде възможност да вземем и други добри играчи, ще го направим. Иначе ще има и още футболисти на проби. На този етап ще тренираме само на „Локомотив”.“

– petel.bg / foto: fb

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *