Смяна на визията, структурата и адреса(засега) на сайта!

От 19.12.2018г. , неофициалният сайт посветен на нашия Клуб , реши да смени малко външния си вид. От създаването на сайта през далечната 1999год. визията му е сменяна само един път. Но след дълги години надграждан само на база елементарни познания на HTML и след доста проблеми свързани с това, дойде и въпросното решение за пълна промяна в структурата и визията на сайта. Сигурно ще има доста проблеми докато започне да функционира нормално, тъй като си оставам аматьор в материята, а и често ме натяга мързела, та………колкото-толкова и когато-тогава! 

Поради проблеми с кода в старият формат на сайта, към момента, е нужна съвсем лека промяна в изписването на сайта за да се зареди нормално работещата му нова платформа. Моля там , където изписвате адреса/URL на даден сайт, да вписвате вече преди spartak-varna.net  и https:// , т.е. нормално работещия и сигурен  линк към сайта(за момента) е https://spartak-varna.net  . След време и дълга кореспонденция с Гугъл ще заработи и нормалното изписване на адреса , но към момента е необходимо точно въпросното изписване за да се зареди актуално работещия сайт! 

https://spartak-varna.net

п.п. 

по-долу ще описвам накратко по-важните промени по сайта:

1/  20.12.2018 – за съжаление, успях да импортна тук публикациите от архива само до м.април 2012г.  

А почти пълен архив, поне на новинарската част на сайта, от м.януари 2003г. до декември 2018г. , може да се намери на http://sv-news.blogspot.com

2/  20.12.2018 – Качена информация в страницата  ИСТОРИЯ  , непълна, но ще се допълва нататък 🙂   Качени и Kратки исторически бележки за синьо-бялото ултрас движение на Спартак Варна  в страницата ULTRAS SV 

3/ 20.12.2018 – В дясната част на сайта, по вертикала, са добавени разлечни нови(за сайта) приложения. Разгледайте ги, може някои от тях да са ви полезни. 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *