Синдикат 12 с емоционално послание

„Приятели Спартаклии, ветерани на клуба, футболисти, деца от школата и родители. Опитаха се да убият СПАРТАК Варна! Откраднаха му всичко! Дванайсет години клубът бе сринат, унижаван и тъпкан!
Но не успяха да убият любовта и предаността на хиляди хора към синьо – бялата идея!
Защото тя е много повече от един футболен мач, от два часа развлечение на стадиона. СПАРТАК Варна са човешки съдби на няколко поколения. Вярност и отдаденост на клуба до последен дъх, буквално!
Това, което направихме с дружни усилия през последните години, е прецедент в историята на България – да измъкнеш от ръцете на мафията „плячка за милиони левове“ и да върнеш всичко това на гражданите и бъдещите поколения.
Осъзнавате ли го?
И всичко това навръх 100 годишния юбилей на СПАРТАК.
Няма как да не сме горди с този факт. Няма как да не сме изпълнени с оптимизъм, като виждаме как с всеки изминал ден клубът се изправя от пепелта като птица Феникс.
Не ни остава нищо друго, освен на 28 – ми август да сътворим един запомнящ се празник за нас и целия град. Каним абсолютно всички, които са съпричастни с идеята Спартак. И най-вече тези, които заради разочарования, през годините са останали встрани от събитията.
Скоро ще се завърнем отново в нашия дом – реновирания стадион „Спартак“. Време е отново да бъдем заедно!
Чакаме всеки един Спартаклия на 28 – ми август в 18 ч. на площад „Севастопол“ във Варна, откъдето ще тръгне шествието до площад “ Независимост“ и операта на града – мястото за официалната церемония.
Да покажем на цяла България, че СПАРТАК ВАРНА ТОВА СМЕ НИЕ!”

– Syndicate 12

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *