Бенковски Бяла – Спартак Варна 0:1

С гол в последната минута Спартак победи с 1:0 Бенковски като гост в изтеглен мач от 29-ия кръг на Трета лига – Североизточна група в Бяла. Точен за трите точки за варненци беше десният бек Александър Йовчев в началото на продължението, което реферът даде. Любопитното е, че в последните 30 минути спартаклии играха с човек повече, тъй като футболист на домакините бе изгонен с червен картон. 
В събота Спартак приема Кубрат от 17 ч. на стадион „Локомотив“ във Варна. 

Съставът на Спартак: Мирослав Марков, Александър Йовчев, Вилиян Денчев, Милен Николов, Михаел Михалев, Тодор Маринчев (46 Георги Гушлев), Васко Боев, Емил Илиев (70 Иво Михайлов), Илиян Неделчев, Ивайло Русев, Десислав Дяков (46 Георги Димитров)


Енгибаров: Изпуснахме много, това е старата ни слабост 

„Изпуснахме един куп положения и сами сме си виновни, че си направихме мача труден. Можехме да вкараме още през първото полувреме, но Илиян Неделчев уцели гредата, а изтървахме още 2-3 пъти. Десо Дяков също пропусна. След почивката гредата улучи и Емил Илиев. Гошо Димитров на два пъти не успя да вкара от чисти позиции, Неделчев и други също не улучиха мрежата. Пропуските са наша стара слабост. Омевидно е, че ни липсват майсторство и класа в завършващия удар. Работим за отстраняването на слабостите всяка седмица, но се вижда, че продължаваме да куцаме в завършващата фаза“.  
– petel.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *