За тези, които не са познали дома на любимия ни клуб, да, това е стадион „Спартак“ – Коритото. Там където след година би трябвало да посрещнем 100 годишнината на футболния Спартак Варна.

Пустотата, тишината и разрухата създават сюреална атмосфера в противовес на спомените на поколения варненци, които с трепет пълнеха трибуните, за да аплодират и подкрепят любимия си клуб. Място свързващо живота и съдбите на поколения истински мъже, предани на своя любим отбор – Спартак Варна.

Позор и презрение за всички, които позволиха и станаха съучастни в унищожението на 100 години варненска история!
За участниците в схемата за заграбването на имотите на клуба и тяхната безгранична алчност, която за пореден път прокужда инвеститори, които искат да развиват истински футбол в града ни!
За тези, които през годините въвлякоха футболистите и отбора в схеми за наредени мачове, и хвърлиха петно върху името на клуба!
За тези ветерани, които предадоха съотборниците си, които не са между живите и тези, които злоупотребиха с доверието на феновете!
И не на последно място, за тези „привърженици“, които не се противопоставиха нито веднъж на цялата мръсотия и изоставиха отбора си в най-тежките му моменти!

СПАРТАК Варна – любовта не умира, борбата продължава!

Синдикат 12

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *